4 Luxe penthouses

Alle penthouses in Op Dubbelsteyn zijn uniek! Geen woning is hetzelfde.

Ook de buitenruimten zijn onderscheidend. Een aantal woningen beschikken over een terras aan de voor- en achterzijde van het gebouw. De woningen beschikken daarbij over een berging op de begane grond, direct naast de entreehal en een berging in de woning met aansluiting voor een wasmachine en droger.

Penthouse Penthouse no 1
(verkocht)

Comfort en luxe met volop ruimte voor de perfecte woonbeleving. De woonkamer/keuken van bijna 70m² geven u veel vrijheid voor de indeling zoals ù dat wenst. Met een aangrenzende loggia en prachtig uitzicht woont u ‘op stand’ in Op Dubbelsteyn.

Penthouse Penthouse no 4

Deze ‘doorzon’ penthouse met glaspuien aan de voor- én achterzijde geeft een unieke woonbeleving. De masterbedroom beschikt standaard over een royale inloopkast en een derde slaapkamer kan eenvoudig toegevoegd worden aan deze unieke penthouse. Een woning met mogelijkheden.

Penthouse Penthouse no 5
(verkocht)

Hoeveel ruimte wilt u hebben? De woonkamer en woonkeuken van totaal bijna 75m² van deze penthouse is werkelijk uniek. De terrassen rondom de woning geven u de ruimte om te loungen of te genieten van een heerlijk diner op het terras, aan u de keuze.

Penthouse Penthouse no 6
(verkocht)

Drie slaapkamers, waarvan één met inloopkast, een woonkamer met aangrenzend terras én een gezellige woonkeuken met glaspuien rondom. Wat een sfeer en luxe in deze penthouse met een uitermate slimme indeling. Dit zonnige penthouse biedt u straks een ultieme woonbeleving.