Op Dubbelsteyn

Met uw woning in Op Dubbelsteyn bent u voorbereid op de toekomst. 

Een veilige entree met videotoegang, een eigen comfortabele berging op de begane grond  én een gasloze woning voorzien van alle gemakken. Uw woning is altijd comfortabel warm in de winter en koel in de zomer, uw maandelijkse kosten zijn daarbij laag, wat een luxe.

Royale berging

Uw royale berging bevindt zich op de begane grond, direct naast de entreehal. Hier kunt u zowel spullen als uw fiets(en) in opbergen. U heeft daarbij ook de mogelijkheid om uw elektrische fiets op te laden in de eigen berging.

Voldoende parkeergelegenheid

Achter het gebouw is een parkeerterrein gelegen dat voldoende parkeergelegenheid biedt voor u en uw gasten. Ook in de directe omgeving is er volop parkeergelegenheid.

Gemak, comfort en luxe

Luxe keuken

Alle woningen zijn voorzien van een luxe keuken, inclusief alle apparatuur van een hoge kwaliteit. 

Met een combioven en kookplaat zet in u in een handomdraai een lekkere maaltijd op tafel en ruimt u de vaat weer snel op in uw vaatwasser. De keuken wordt geplaatst na oplevering van uw appartement. U bent vrij om uw eigen keuken uit te zoeken bij de geselecteerde leverancier. De royale stelpost van € 10.000,- die inbegrepen is bij de koopsom biedt u hiervoor alle ruimte.

VLOERVERWARMING

Alle appartementen en penthouses worden uitgerust met comfortabele vloerverwarming en vloerkoeling. Dit biedt comfort, is onderhoudsvriendelijk en een duurzaam alternatief voor een woning met radiatoren. Daarbij is het prettig warm in de winter en heerlijk koel in de zomer. In de badkamer wordt wel een designradiator toegevoegd om de benodigde capaciteit te behalen.

GASLOOS

Met een gasloos appartement of penthouse loopt u voorop in de trend van wonen zonder gas. Dankzij de juiste combinatie van isoleren en ventileren ontstaat er een aangenaam klimaat in uw woning. Bovendien bespaart u met een gasloze woning op de energierekening.

WKO

Warmte- en Koude Opslag is een methode om energie in de vorm van warmte of koude op te slaan in de bodem. Dit wordt gebruikt om uw woning te verwarmen en/of te koelen. Bodemenergie is duurzaam, hiermee dringt u het gebruik van fossiele brandstoffen voor energieopwekking terug. Op Dubbelsteyn wordt ook voorzien van zonnepanelen. In combinatie met de WKO zorgt dit voor minimale energiekosten.

Moderne badkamer

Uw ruime badkamer heeft mooie grote tegels en is ingericht met o.a. luxe sanitair van Villeroy & Boch. U bent vrij om uw eigen badkamer- en toiletinrichting te bepalen.

De royale stelpost van € 5.000,- die inbegrepen is bij de koopsom biedt u hiervoor alle ruimte.

De voordelen van Op Dubbelsteyn

Locatie

Dordrecht ligt vlakbij Rotterdam, Breda en den Bosch. Via de N3, A15 en A16 heeft u een directe verbinding met de grote steden rondom Dordrecht.

De wijk Dubbeldam biedt daarbij het voordeel dat u binnen korte tijd, zelfs met de fiets, kunt recreëren in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, de Biesbosch.