Wonen tussen stad en natuur

Dubbeldam is een rustige landelijke wijk die bijna direct aan het natuurgebied de Hollandse Biesbosch gelegen is.

In de Biesbosch kun je varen, wandelen, fietsen, picknicken en de natuur ontdekken. Dubbeldam heeft een eigen winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen, een wekelijkse warenmarkt en er zijn diverse verenigingen in de zelfstandige wijk. In het verleden zijn aantrekkelijke buurten gecreëerd met woningen op royale kavels, waardoor de wijk een luxe uitstraling heeft.  Het is hier fijn en comfortabel wonen tussen de natuur en het hart van Dordrecht.  

Alle
voorzieningen
Dichtbij

Vanuit de historie was Dubbeldam een zelfstandige gemeente die nu onderdeel geworden is van de gemeente Dordrecht.

De dynamische en historische binnenstad met een unieke mix van historische gebouwen, ruim 60 restaurants en een gevarieerd winkelaanbod bevindt zich dan ook op een korte afstand van de wijk. 

Damplein

Dubbeldam

Voor de dagelijkse boodschappen gaat u eenvoudig naar het winkelcentrum  Damplein.

Winkelcentrum Damplein bevindt op loopafstand van uw woning, evenals een bibliotheek, de kapsalon, fysiotherapeut en huisartsenpraktijk. U gaat hier ongetwijfeld heerlijk comfortabel wonen.

Voor de dagelijkse boodschappen gaat u 
eenvoudig naar het winkelcentrum 
Damplein
Ontdek het historische centrum
van Dordrecht

Ontdek
Dordrecht

Holland’s oudste stad ligt op een eiland, omsloten door brede rivieren.

Duizend monumenten, historische binnenstadhavens en een geweldige sfeer bepalen het karakter van deze eeuwenoude havenstad.

Het hele jaar door biedt de stad een uitgebreid aanbod van evenementen en een scala aan cultuuraanbod, zoals musea en diverse theaters.

Statenplein
De stad kenmerkt zich door veel
water en parken