3 Luxe appartementen

Alle appartementen en penthouses in Op Dubbelsteyn zijn uniek! Geen woning is hetzelfde.

Ook de buitenruimten zijn onderscheidend. Een aantal woningen beschikken over een terras aan de voor- en achterzijde van het gebouw. De woningen beschikken daarbij over een berging op de begane grond, direct naast de entreehal en een berging in de woning met aansluiting voor een wasmachine en droger.

Appartement Appartement no 2
(verkocht)

Wat een leefruimte! Appartement 2 biedt u veel woongemak. De luxe grote woonkeuken biedt u alle gelegenheid om lang na te genieten van de maaltijd. De woning biedt daarnaast alle privacy om ook buiten te genieten op de terrassen rondom het appartement.

Appartement Appartement no 3
(verkocht)

Aan de voorzijde van het appartement geniet u dagelijks van het prachtige uitzicht op het Dubbelsteynpark en het extra terras aan de achterzijde biedt u alle gelegenheid om de zomeravonden lang buiten te verblijven. Met de compacte slimme indeling geniet u bovendien over alle comfort.

Appartement Appartement no 7
(verkocht)

De glaspuien met zuidwestelijke ligging maken dat u in dit appartement binnen als buiten ervaart en dat kan ook. U heeft ook buiten volop ruimte om een heerlijk loungeset te plaatsen. De berging die grenst aan de keuken maakt dat uw voorraadkast altijd binnen handbereik is, hoe praktisch!